Studio Wellness

Visjon: «Vi ønsker å hjelpe folk til å ta kontroll over sin egen helse og oppnå bedre livsglede»

Vi på StudioWellness er lidenskapelig opptatt av å hjelpe folk til å oppnå en bedre helse og livsglede. Vi består av et unikt team for behandling av hele kroppen og for å hjelpe deg i gang med bedre helse investeringer.

Kontakt: info@studiowellness.no

Nettside: www.studiowellness.no

Instagram: @studiowellnessstavanger

Hanne Torp Austvoll

Hanne Torp Austvoll

Personlig trener, eier og daglig leder i Studio Wellness  Stavanger

Jeg har lang erfaring innen treningsbransjen både som personlig trener, veileder, instruktør og ernæringsveileder.

Jeg har en Bachelor i idrett ved UIS, er lærerutdannet og har PT utdanning både hos Active Education og AFPT.

Trenerrollen har jeg brukt på forskjellige arenaer som 15 år i treningsstudio, karateklubb, bedriftsmarked, treningscamper og i skolen.

Jeg ønsker å bruke min erfaring til å gjøre Studio Wellness til en plass hvor folk skal bli sett og ivaretatt, få tilpasset trening, mer balanse og glede i hverdagen.

Jeg er også veldig glad i kampsport hvor jeg har svart belte i karate og har konkurrert på toppidrettsnivå. Dette har gjort meg engasjert i kampsport og i variert og funksjonell trening generelt.

Jeg har god erfaring innen blant annet styrke-, stabiliserings-, høyintensitets- og skadeforebyggende trening.

Ta kontakt på info@studiowellness.no eller hanne@studiowellness.no

Jeg og teamet vil legge til rette for at du når dine mål gjennom variert og tilpasset trening som er effektiv, morsom, utfordrende og helsefremmende.

Hanne

Vår nettside lagrer informasjonskapsler (cookies) på datamaskinen din. Cookies brukes til å forbedre nettstedet og gi deg en bedre og raskere opplevelse. Les mer om dette i vår personvernerklæring om hvordan informasjonskapsler brukes og hvordan du selv kan slette disse i din prefererte nettleser.  Les mer